Thuis

Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Droge Opslagzakken voor verkoop
Van goede kwaliteit Droge Opslagzakken voor verkoop
Klantenoverzichten
Prachtig bedrijf om te werken met. Ontvangen antwoorden op al onze vragen tijdig. Zeer hoog - kwaliteitsproduct! Als wij ooit meer nodig hebben, is dit het bedrijf dat wij zal gebruiken!

—— Robert Perkins

Gelieve te laten uw voorzitter weten dat U slimme zaken op deze orde deed. Wij hadden 5 andere bedrijven die opgaven prijzen maar met uw bedrijf gingen omdat u ons verzoek begreep en precies samenkwam. Daarom gingen wij met uw bedrijf.

—— Jose Thompson

Verkoper zeer goed bekwaam en met ons wordt gewerkt die

—— Lamar Grennan

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd. Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd.
Factory Overview

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Brightwell
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%

Opgericht in 2008, is Co. van de Sportengoederen van Shenzhen Brightwell, Ltd het leiden en professionele fabrikant en een exporteur van allerlei pvc-zakken, de gevallen van Eva en neopreenproducten.

Onze fabriek behandelt een gebied van 5000 vierkante meters, met meer dan 100 werkende personeelsleden, meer dan 90% van onze producten, de V.S., Canada, Europese Landen, Japan, Zuid-Korea, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, Nieuw Zeeland en Australië, de totale jaaromzet meer dan 5 milliionamerikaanse dollars wereldwijd worden uitgevoerd.

Wij worden gevestigd in Shenzhen-Stad, dichtbij Hongkong en Guangzhou, met inleiding van internationaal geavanceerd materiaal. Onder het principe van „klant eerst, georiënteerde kwaliteit, voortdurende verbetering, wederzijds voordeel“, welke makeus dozens wereldwijd beroemde cliënten op lange termijn verdient: Coca-cola, Cressi, Jeep, enz.

Onze hoofdproducten omvatten hieronder:
1.Outdoor de zakken, waterdichte droge zak, droge rugzak, pvc-zak, reiszakken, drawstring zak, Rfid-de riem van het reisgeld, schoonheidsmiddelen doen, strandzak in zakken

2.EVA gevallen, heaphonegeval van Eva, de sprekersgeval van Eva, goprogeval van Eva, het potloodgeval van Eva, het geval van Eva hdd, het geval van de de eerste hulpuitrusting van Eva, de hommelgeval van Eva, de kabelgeval van Eva, de zonnebrilgeval van Eva

3. , Neprene-producten: de de totalisatorzak van de neopreenlunch, neopreenlunchbox de koker, de zak van het neopreenstrand, de zak van het neopreenstrand, de koker van de neopreenfles, het neopreen kunnen koeler, de flessenhouder van de neopreenwijn, neopreensokken, de snoeischaar van de neopreentaille, Wetsuit, Onbesuisde wacht, enz.

Wij geloven „Brightwell“ uw betrouwbaarste partner kan zijn.

Contactgegevens
Shenzhen Brightwell Sports Goods Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andrew

Tel.: 86-755-85290722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)